Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Tekst

Zet jezelf op de kaart

Communicatie, ontwikkeling en taal lopen als een rode draad door mijn leven. Ik help mensen om zichzelf en hun organisatie op de kaart te zetten en te laten groeien. Altijd met oog en oor voor ieder eigen en unieke verhaal. 

Wat kan ik voor je doen?

Ik schrijf teksten passend bij het doel en de doelgroep. Je kunt denken aan: 

  • Teksten voor de website en social media
  • Flyers, folders en brochures - van tekst tot drukwerk
  • Vacatureteksten, Beleidsstukken en Nieuwsbrieven

Kinderopvang, onderwijs en ondernemers

Mijn ervaring in het onderwijs, de kinderopvang en marketing zet ik hierbij uiteraard graag in. Ben je zelfstandig ondernemer? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres om je bedrijf op de kaart te zetten. 

Redigeren, uitbesteden of sparren

Heb je zelf teksten geschreven en wil je ze laten redigeren? Dat kan!
Wil je vooral niet zelf schrijven en besteed je het schrijven liever uit? Dat kan ook!
Wil je eens sparren over de communicatie op je sociale media of je website? Ook dat kan! 

Kennismaken en overleggen wat mijn toegevoegde waarde voor jou kan zijn? Neem contact met me op

Zorg dat je zichtbaar bent

Maak van werk van je PR en communicatie en zet je organisatie op de kaart. Zorg ervoor dat je potientiële klanten en medewerkers je zien en kennen. Een heldere boodschap en zichtbaarheidheid zijn cruciaal. 

  • Vertel je verhaal. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarvoor je gaat. 
  • Zorg dat men jouw verhaal kent. Dat je boeit en bindt. Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt wensen.
  • Wees de werkgever waar medewerkers trots op zijn. Ze zijn het visitekaartje van de organisatie. Geef ze inspiratie, motivatie en waardevolle ontwikkelkansen. 

Website - het uithangbord van de organisatie

De website van je organisatie is een belangrijk uithangbord. Het geeft weer wat je doet en niet doet. Wist je dat ouders al een voor- of afkeur krijgen door wat op de website te zien en lezen is? Geef ouders een goed beeld met een volledig profiel met aandacht voor de sterke punten van de school of kinderopvangorganisatie. Denk ook aan de aspecten die jullie school of kinderopvang anders maakt dan anderen. Ouders willen het allerbeste voor hun kind. Ook als de keuze gemaakt is, willen ouders steeds bevestigd worden dat hun kind op de juiste plek zit. Laat daarom zien wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. 

Social media

Wat doe je met de huidige AVG op social media? Ik help en adviseer je bij het maken van waardevolle berichten waarmee je de zichtbaarheid vergroot. We bepalen de tone of voice die bij de organisatie past met foto's zonder geblurde gezichten. 

Van tekst tot drukwerk

Een flyer is meer dan een Word-bestand met een paar plaatjes. Besteed het uit en maak een professionele flyer of folder. Naast de tekst kan ik ook de vormgeving en het drukwerk verzorgen. Vlot en vakkundig. 

Deel deze pagina!

Sterke profilering 

Kijk je wel eens door de bril van de klant naar je bedrijf of organisatie? Wat straal je uit en wil je dat ook zijn? Kent iedereen je verhaal en wordt dit ook verteld? Wat is hierin de rol van jou en je medewerkers?
Ik bied je handreikingen om je organisatie stevig op de kaart te zetten. Een sterk imago vergemakkelijkt de werving van klanten en personeel. 

Vacatures en werving

Werving is belangrijker dan ooit. Veel bedrijven en organisaties hebben te maken met grote personeelstekorten. Goed opgeleid personeel is moeilijk te vinden en vacatures vervullen is een enorme uitdaging. Standaardvacatures kunnen niet meer. Onderscheidend, eigentijds en aansprekend is wat het moet zijn. Bij mij ben je aan het juiste adres voor creativiteit en taal van de sollicitanten van nu.

Beleidsstukken met je eigen tone of voice

Vragen de beleidssstukken om aanpassingen en een grondige opfrisbeurt? Ik herschrijf ze vanuit de 'tone of voice' die bij jullie organisatie past. Maatwerk gegarandeerd! 

Nieuwsbrieven - effectief en sprankelend

Nieuwsbrieven zijn er niet alleen je klanten te informeren. Ze hebben - en misschien is dat nog veel belangrijker - ook een grote PR-waarde. Vind je het lastig of gewoon niet leuk om nieuwsbrieven te schrijven? Ik doe het graag. Elke organisatie verdient nieuwsbrieven die het waard zijn om te worden gelezen. 

Wil je je eigen schrijfvaardigheden of die van je team verbeteren? Volg dan de workshop Nieuwsbrieven schrijven en het wordt jouw 'piece of cake'.

 

Straal uit waar je voor staat

Voor elke organisatie is het van belang dat je uitstraalt waar je voor staat en gaat. Ik zorg voor duidelijke, sprankelende en effectieve woorden die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf of organisatie. 

Workshops voor kinderopvang en onderwijs

Wil je zelf schrijven en ben je op zoek naar praktische schrijftips en/of coaching? Ik geef workshops gericht op het dagelijks werk van professionals uit de kinderopvang en het onderwijs. Je kunt kiezen uit verschillende workshops  Ze zijn allemaal lekker praktisch, to-the-point en direct toepasbaar op je werkplek.

© 2022 Ingeborg Bijlsma   •    info@ingeborgbijlsma.nl   •   Alle rechten voorbehouden   •   Disclaimer   •   Privacyverklaring   •   Algemene Voorwaarden   •   KvK: 67285856   •   Reset cookietoestemming