Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Schrijver

Unieke verhalen 

Unieke verhalen; ik ben er dol op. Ik hoor ze graag, ik vertel ze graag, ik lees ze graag en ik schrijf ze graag. 

 

Kinderboeken

In de afgelopen jaren maakte ik een flinke rij kinderboeken die zowel in Nederland als in het buitenland werden gepubliceerd. Misschien heb je de boeken van Bobbi en Sep en Fien zelf ook gelezen of voorgelezen.

 

Met goud bekroond

De boeken 'Bobbi op het potje' en 'Bobbi wordt grote broer' werden in april 2024 bekroond met een Gouden Boek. Dat betekent dat van elke titel meer dan 75.000 boeken werden verkocht. 


 

Lesmateriaal

Ook schreef ik verhalen voor het kleutertijdschrift Bobo en maakte lesmateriaal voor SchoolTV (Koekeloere en Teletubbies). Voor uitgeverij Kluitman vertaalde ik prentenboeken en boeken voor jonge kinderen.

 

Altijd ideeën 

Mijn computer en notitieboekje staan vol met hersenspinsels die wachten totdat ze worden afgemaakt. Fictie, non-fictie, verhalen en  versjes voor kinderen en boeken voor volwassenen. Mijn hoofd borrelt voortdurend van de nieuwe ideeën en plannen.  

Ik zal nooit stoppen met schrijven. Het geeft inzichten, het maakt creatief en het werkt ontspannend. Wist je dat schrijven zelfs goed is voor je immuunsysteem? 

 

 

 

In alle soorten en maten

Als tekstschrijver schreef ik kilometers tekst voor organisaties die hun boodschap helder en duidelijk willen maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het gemaakt: teksten voor websites, social media, flyers, brochures, mini-boekjes, vacatureteksten, beleidsstukken, nieuwsbrieven... en ga zo maar door. 

De weg naar een andere baan 

Bij de weg naar een nieuwe werkplek is tekst ook vaak onderdeel van het proces. Het maken van een duidelijk curriculum vitae en een sprankelende brief kan een forse struggle zijn. Maar ook het vinden van de juiste vacatures, de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en netwerken leveren nog weleens stress op. 

Ik begeleid, motiveer en inspireer je bij jouw weg naar werkgeluk. Ben jij de klotsende oksels zat en wil je ontspannen op weg naar een andere baan? Neem contact met me op.

 

Schrijfcoaching

Wil je zelf aan de slag? Kijk dan bij Schrijfcoaching  

© 2024 Ingeborg Bijlsma   •    info@ingeborgbijlsma.nl   •   Alle rechten voorbehouden   •   Disclaimer   •   Privacyverklaring   •   Algemene Voorwaarden   •   KvK: 67285856   •   Reset cookietoestemming