Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Privacyverklaring

Hieronder treft u de privacyvoorwaarden van Ingeborg Bijlsma aan, die gelden op elk gebruik van diensten en de webpagina’s van www.ingeborgbijlsma.nl. Hierin staat beschreven welke (persoons)gegevens voor welke doeleinden Ingeborg Bijlsma verwerkt en wat zij doet om uw privacy te beschermen.

Verwerking persoonsgegevens

Ingeborg Bijlsma verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de relevante privacywetgeving (Telecommunicatiewet en de AVG). Door onze website te gebruiken en gebruik te maken van onze diensten verklaart u deze privacyvoorwaarden te hebben gelezen en gaat u ermee akkoord daaraan gebonden te zijn.

Gegevensverzameling

Ingeborg Bijlsma verzamelt gegevens omtrent de gebruikers van de website, zoals domein, browsertype, bezochte pagina’s en IP-adres via noodzakelijke en statistische cookies. Daarnaast verzamelt Ingeborg Bijlsma slechts tot personen herleidbare informatie die uitdrukkelijk en vrijwillig beschikbaar is gemaakt door uzelf.

Bij diensten of bestellingen in de webshop worden de volgende gegevens verwerkt:

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, zijn de volgende gegevens beschikbaar:

  • Bestellingnummer
  • Factuurnummer
  • Besteldatum
  • Prijs

Voor de financiële afhandeling van uw bestelling worden de volgende gegevens verstrekt aan de Stichting Mollie Payments, kantoorhoudend aan de Keizersgracht 313, 1016 EE Amsterdam.

  • Naam
  • Bedrag
  • IBAN
  • BIC

Bij het bezoeken van de website kunnen wij gegevens over uw bezoekgedrag zoals beschreven in deze privacyvoorwaarden opslaan.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website verwerkt geen bijzonder en/of gevoelige persoonsgegevens

Gebruik persoonsgegevens

Ingeborg Bijlsma gebruikt de vrijwillig door u verstrekte persoonsgegevens voor de volgende verwerkingen:

  • om met u te communiceren
  • om uw bestelling te verwerken
  • om u te kunnen factureren
  • om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en voor marketingdoeleinden.

Ingeborg Bijlsma verwijdert uw persoonsgegevens 7 jaar na u laatste bestelling op onze website. Mogelijk worden de persoonsgegevens langer bewaard voor zover de geldende wet- en regelgeving Ingeborg Bijlsma daartoe verplicht.

© 2019 Ingeborg Bijlsma   •    info@ingeborgbijlsma.nl   •   Alle rechten voorbehouden   •   Disclaimer   •   Privacyverklaring   •   Algemene Voorwaarden   •   KvK: 67285856   •   Reset cookietoestemming