Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Sep en Fien

Vrolijke verhalen op rijm over Sep en Fien

Sep is jarig en Sep en de baby zijn de eerste delen uit de serie. Ze verschenen in januari 2018. De avonturen zijn heel herkenbaar voor peuters en kleuters. De verhalen zijn warm, liefdevol en herkenbaar voor deze jonge doelgroep. Je zult ze telkens weer moeten voorlezen. De illustraties van ivan & ilia barsten van het leven en nodigen uit om eindeloos te blijven kijken.

Nieuw! 
Sep krijgt een vriendinnetje: Fien.
In november 2019 verschenen twee nieuwe boeken met avonturen van Sep en Fien. Samen spelen & Naar school
Uiteraard weer helemaal op rijm! Natuurlijk ook te bestellen in de webshop

Klik op de omslagen voor meer informatie. 

Recensies

Het verhaal is helemaal op lekker lopend rijm geschreven zodat het fijn voorleest. En met de leuke illustraties van ivan & ilia is succes verzekerd.
Ineke van Nispen - Libris

Mijn dochtertje van 2,5 verwacht een broertje of zusje en is dol op dit boek. Ze kent het helemaal uit haar hoofd en zit elke keer weer aandachtig te luisteren.
Een enthousiaste moeder

Sep en zijn zusje Suus krijgen er een broertje of zusje bij. Zij mogen het geheim aan opa en oma vertellen. Sep vindt het leuk om grote broer te worden, maar ook best spannend! In coupletjes in goedlopend abcb-rijm vertelt dit boekje over de grote verandering van een nieuwe baby in het gezin. Seps gevoelens worden nergens echt duidelijk onder woorden gebracht, wat een voordeel kan zijn. Zo is hij een goede identificatiefiguur en vormt zijn verhaal een prima uitgangspunt om met peuters en kleuters over dit onderwerp te praten. Ook het geslacht van de baby wordt in het midden gelaten. De aantrekkelijke illustraties beslaan één of twee pagina's, zijn vrolijk van kleur en vol details. De expressieve gezichtstuitdrukkingen laten geen twijfel over zowel Seps blijheid als verwarring. In deze nieuwe serie voor peuters en kleuters verscheen gelijktijdig "Sep is jarig'*. De schrijfster is o.a. bekend van de uitgebreide serie peuterboekjes over beertje Bobbi. Vanaf ca. 2 jaar.
Elizabeth Kooman - NBD Biblion

 

Deel deze pagina!

© 2019 Ingeborg Bijlsma   •    info@ingeborgbijlsma.nl   •   Alle rechten voorbehouden   •   Disclaimer   •   Privacyverklaring   •   Algemene Voorwaarden   •   KvK: 67285856   •   Reset cookietoestemming