Workshops en lezingen

Zelf aan de slag

Wil je zelf aan de slag met schrijven? Dat kan! Ik leer je om teksten voor de website te maken passend bij jouw doelgroep. Wil je een workshop om nieuwsbrieven te schrijven die ouders lezen en onthouden? Dit kan individueel maar ook met (een deel van) het team. Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops voor kinderen

Laat de kinderen op school of op de BSO hun schrijftalent ontdekken. Ze leren tips en trucs en prikkelen hun fantasie. De kinderen gaan actief aan de slag met verschillende werkvormen. Ze spelen met taal en leren hoe je vanzelf nieuwe ideeën kunt krijgen.
Schrijven blijkt zo leuk te zijn, dat je er nooit meer mee wilt stoppen. Meer informatie? Klik hier

Schrijver op bezoek

Ik kom op bezoek op school, op de kinder- en peuteropvang, BSO of in de bibliotheek. Kinderen vinden het prachtig om de verhalen van te horen. Ik kom voorlezen, vertel over het proces van idee tot boek of leg aan de kinderen uit hoe ik als schrijver mijn kinderboeken maak. Het programma wordt in overleg samengesteld passend bij de leeftijd van de kinderen.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur een bericht.

Lezingen

Voor een ouderavond of thema-avond over lezen en de taalontwikkeling van jonge kinderen kun je mij inschakelen met de lezing ‘Voorlezen is meer dan goed.’ Heb je liever een lezing met wat humor? Boek dan de lezing ‘Wat wij van kinderen kunnen leren.’
Klik hier voor de aanvraag.