Onderwijs en kinderopvang

Nieuwsbrieven, social media en website

Zit je steeds aan te hikken tegen de nieuwsbrief die weer geschreven moet worden? Geen punt. Laat het door mij doen. Teksten voor je website, Facebook en LinkedIn maak ik ook graag voor je. Doe je het liever zelf en wil je met mij sparren over de vorm en inhoud. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Oog voor doel en doelgroep

Wil je de beleidsstukken van je kinderdagverblijf, school of peuterspeelzaal duidelijk op papier? Ik denk mee, (her)schrijf en zorg voor heldere en compacte teksten met oog voor doel en doelgroep.

Ingeborg Bijlsma Teksten - Teksten voor volwassenen
Marketing & PR

Wil je werk maken van de marketing en PR van je school of (kinderopvang)organisatie? Of heeft de marketing een zetje nodig? Neem contact op en we bespreken wat ik kan betekenen en doen. Mijn ervaring als directeur en marketingopleiding zijn hierbij een waardevolle aanvulling.