Onderwijs en kinderopvang

Nieuwsbrieven, social media en website

Zit je steeds aan te hikken tegen de nieuwsbrief die weer geschreven moet worden? Geen punt. Laat het door mij doen. Teksten voor je website, Facebook en LinkedIn maak ik ook graag voor je. Doe je het liever zelf en wil je met mij sparren over de vorm en inhoud. Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Oog voor doel en doelgroep

Wil je de beleidsstukken van je kinderdagverblijf, school of peuterspeelzaal duidelijk op papier? Ik denk mee, (her)schrijf en zorg voor heldere en compacte teksten met oog voor doel en doelgroep.

Ingeborg Bijlsma Teksten - Teksten voor volwassenen
Marketing & PR

Wil je werk maken van de marketing en PR van je school of (kinderopvang)organisatie? Of heeft de marketing een zetje nodig? Neem contact op en we bespreken wat ik kan betekenen en doen. Mijn ervaring in de marketing en als directeur zijn hierbij een waardevolle aanvulling.

Trainingen en workshops
Wil je werken aan je eigen schrijfvaardigheden? Op woensdag 10 april geef ik in Alkmaar de workshop Nieuwsbrieven schrijven. Je leert tips en trucs waarmee je in een handomdraai de nieuwsbrief maakt. Speciaal voor scholen en kinderopvang. Geen onnodig theoretisch geneuzel, maar praktisch, helder en to-the-point!

Schrijf je in via: info@ingeborgbijlsma.nl en de nieuwsbrief is voor jou voortaan ‘a piece of cake’.

–> Woensdag 10 april 2019 – 14.30-17.00 uur