PR & Communicatie

Ingeborg Bijlsma Teksten
Missie en visie

Om de ouders van nieuwe leerlingen te trekken is het van belang dat je als de school uitstraalt waar je voor staat en gaat. Een goede missie en visie is daarbij van essentieel belang. Ik help je om dit duidelijk op papier te zetten. Ondersteuning bij de invulling van je studiedag om tot kernwoorden te komen doe ik ook graag.

Profiel

De website van je organisatie is een belangrijk uithangbord. Het geeft weer wat je doet en niet doet. Wist je dat ouders al een voor- of afkeur krijgen door wat op je website te zien en lezen is? Is jullie profiel volledig uitgelicht. Krijgen de sterke punten voldoende aandacht? En zijn dit de aspecten die  jullie school of kinderopvang anders maakt dan anderen?

Contact met ouders

Hoe verloopt het eerste contact van potentiele ouders met jullie organisatie? Is het gemakkelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding en hoe welkom voelt een ouder zich dan? Het eerste contact is essentieel. Neem je informatiepakket eens onder de loep en laten we samen kijken naar de informatie die ouders krijgen (op papier, online en persoonlijk) voordat ze hun kind inschrijven.

Interne en externe communicatie

Behoefte aan advies of ondersteuning bij de interne en/of externe communicatie? Neem contact met me op. Dan bespreken we wat ik kan doen!